Muovi­hylsyt

FL Pipe on toimittanut muovihylsyjä muoviteollisuuden tarpeisiin jo vuodesta 2000.

Muovi­putket

Muoviputkien tuotevalikoimamme on laaja. Mikäli valmiista valikoimastamme ei löydy sopivaa, valmistamme tuotteet toivomusten mukaan räätälöidysti.

Kompaun­dointi

Tarjoamme kompaundointi raaka-aineita tilausten mukaan. Pystymme toimittamaan myös pieniä alle 5000 kilon näyte-eriä, nopealla aikataululla.

Tuote­kehitys­hankkeet

Teemme yhdessä asiakkaidemme kanssa tuotekehitysprojekteja. Vahvuuksiamme ovat innovatiivisuus ja rohkeus toteuttaa mahdottomiltakin kuulostavia hankkeita. 

Lue lisää

Sivu­virrat hyöty­käyttöön

Teollisuuden sivuvirtojen hyödyntäminen raaka-ainetuotannossa on on yksi merkittävistä vahvuuksistamme. 

Ota yhteyttä!

Hommat putkessa

FL Pipe on 100% suomalainen yritys Pohjanmaalta. #hommatputkessa #kompaundointihallussa #suominousuun

Hommat putkessa jo vuodesta 2000

Pääasialliset tuotteemme ovat muovihylsyt, muoviputket, compaundointi raaka-aineet ja tuotekehitysprojektit asiakkaidemme kanssa. Suurin osa tuotannostamme menee kotimaisen muoviteollisuuden käyttöön. Vientiä meillä on ruotsiin ja venäjälle. FL Pipe on 100% suomalaisessa omistuksessa oleva perheyritys.

Muovihylsyt ja -putket

 Tuotevalikoimamme on laaja ja meiltä löytyy monipuolisesti erilaisia kokoja ja malleja. Mikäli valmiista tuotevalikoimastamme ei löydy sopivaa, valmistamme ne sinulle tilauksesi mukaisesti. Valmistamissamme muovihylsyissä käytetään 100% uusioraaka-aineita.

Kompaundointi

Tarjoamme asiakkaillemme myös kompaundointi raaka-aineet ja yhä enenevässä määrin hyödynnämme kompaundointiprosessissamme teollisuuden sivuvirtoja. Omaamme vankan, useiden vuosien kokemuksen ja tietotaidon erilaisten raaka-aineiden toimivuudesta muoviputkien ja –hylsyjen tuotannossa.

Tuotekehitys ja innovaatiot

Investoimme tällä hetkellä voimakkaasti tuotekehitykseen. Tavoitteenamme on kehittää täysin uudenlaisia raaka-aineita teollisuuden käyttöön. Meillä on tällä hetkellä tuotekehitysvaiheessa useita uusia ja entistä ympäristöystävällisempiä raaka-aineita, joissa hyödynnämme teollisuuden sivuvirtoja. Uusi moderni laboratoriomme valmistui syksyllä 2016, jonka ansiosta laadunvalvontamme on entistäkin tarkempaa.