Teollisuus

Muovihylsyt

Toimitamme muovihylsyjä suomen, ruotsin ja venäjän teollisuuden tarpeisiin. Valmistamme muovihylsyt asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Toimitamme asiakkaille koehylsyn valikoimastamme aina ennen tuotannon aloittamista. Tarvittaessa saat meiltä myös räätälöidysti valmistettuja erikoishylsyjä. Muovihylsyt valmistetaan starndardien mukaisesti asiakkaan määrittelemien rengasjäykkyyksien, toleranssien ja laatuvaatimusten mukaisesti. Muovihylsyjä valmistamme polypropyleenistä tai polyeteenistä. Yhä enenevässä määrin valmistamme muovihylsyjä raaka-aineista, joissa hyödynnetään asiakkaan omia sivuvirtoja. Toleranssit ja koot toimitamme asiakkaan tilauksen mukaisesti. Räätälöidyt koot erillisen sopimuksen mukaan,

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö

Vakiotuotteemme seuraavasti:

Pituudet Tilausten mukaan (50-4000 mm)
Merkintä Mustesuihku mitat, raaka-aine, pvm ja valmistaja.
Viiste sisä- ja ulkoreunassa
Perustoimitusväri Harmaa
Muut värit Sopimuksen mukaan
40 x 4,0
77 x 3,0
77 x 5,5
77 x 7,0
77 x 8,5
77 x 10,5
77 x 15,0
152 x 8,0
152 x 10,5

Paperihylsyt

Valmistamme myös paperihylsyjä yhteistyössä Sonoco Alcoren kanssa. Myynnistä vastaa Sonoco Alcoren Karhulan toimipiste. Voit myös laittaa tarjouspyynnön lähettämällä meille tarjouspyynnön ja hoidamme asian eteenpäin. 

Karhulantie 160, 48601 Karhula, Finland, puhelin: +358 52 242300

http://www.sonocoalcore.com/

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö

Kompaundointi

Tarjoamme asiakkaillemme myös kompaundointi raaka-aineet.  Yhä enenevässä määrin raaka-aineiden tuotannossa hyödynnetään asiakkaiden omia sivuvirtoja. Meillä on vankka useiden vuosien kokemus ja tietotaito erilaisten raaka-aineiden toimivuudesta muoviputkien ja –hylsyjen tuotannossa.

Kiinnostuitko?

Lähetä tarjouspyyntö